Zenekarunk határozatlan ideig nem vállal fellépéseket!

Vélemények a zenekarról, a honlapról

Írja meg véleményét, élményét a zenekarunkkal, lemezünkkel, honlapunkkal kapcsolatban!

Regisztráció nem szükséges!
A bejegyzése jóváhagyást követően kerül a nyilvánosságra, így max. 1 napos átfutás lehetséges!

Köszönettel:
Égzengő zenekar

Hozzászólások

Gratulálok a zenekarnak. Ma már nem kell elmenni Sopronból, hogy az ember ilyen zenét hallhasson, hátha még sűrűbb fellépések is lennének.Hol lehet CD-hez hozzájutni?
Csakígy tovább: Németh Lajos Sopron

Köszönjük Lajos! A fellépések gyakorisága attól függ, hogy van-e meghívásunk. Mivel a zenekar tagjainak nincs kapacitása a zenekar menedzselésére, sajnos nem tudunk hatékonyan "nyomulni". Ha valaki felvállalja ezt a naaagy feladatot, örömmel fogadjuk...
A zenekar tagjaitól juthatsz hozzá CD-inkhez (Csodafiú és Gergel balladája).

Kedves Égzengő(k)! :)
Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk, a Nomádia Szabadidőparkba, Ajkára! Visszavárunk Benneteket mi és a közönség is. Az újbóli találkozásig pedig sok fellépést, jó egészséget és mosolygós napokat kívánok!
Nyirő Marcsi, Nomádia Szabadidőpark

Soproni kóborlásunk közben nem véletlenül láttuk meg a december 11-i adventi koncert hívó szavát. Hátrahagyva a Frakno-i, Rust-i és Halbturn-i hangulatcsipegető meglepően szép adventi hangokat, visszajöttünk a koncertre. Ezt valóban át kellett élnünk. Köszönjük ezt az egyórás csodát, az ismerkedés lehetőségét és ígérjük ezután már tudatosan figyelünk a közeli Budapestről.MO-HA

Egy órája fedeztelek fel benneteket, és meg kell mondjam, egyből rabul ejtett ez a zene. Azóta nem tudom abbahagyni a Remény hallgatását. Ez csak olyan zenészektől telik ki, akik őszintén csinálják azt amit, egyszerűen és tisztán. Így hitelesen sikerült átadni azt amit szeretnétek.
Minden a helyén van, nem gondoltam volna, hogy egy tapsoló a maga egyszerűségével, ennyire fel tudja dobni a zenét. Mindenki magát adja, ettől működik, ettől egyfajta erőt éreztem mióta hallgatom. Szíveteket, lelketeket beleadtátok, érződik.
A helyszínnel, a zenével, és a jelenlétetekkel ez a hármas erős egységként működik.
Jót alkottatok és biztos vagyok benne, hogy elmélyítettetek valamit, nem csak a hallgatókban, hanem a műfajban is. Csak így tovább!

Üdvözlet Erdélyből!
Huba

On this past, rainy november Saturday evening I played myself the cd I had been given by a friend, and I was amazed, my flat was all of a sudden filled with Christmas charm. Wonderful tunes and marvellous atmosphere. The cd was audibly done by people who know of purity in music.

Comment by Viktor Vlcek, Budweiss, Czech Republic

Kedves Kriszta, Virág, Gábor, Viktor!

Eddig a Csodafiú és a Gergel balladája c. lemezeket sikerült megvásárolnom és csodálattal hallgatom mindkettőt felváltva, egész nap, munka közben is (most is szól :-)). Szeretném megköszönni ezt a csodás élményt és sok erőt és nagy lendületet kívánok a folytatáshoz, nagyon várjuk a további munkáitokat is.

Szeretettel és üdvözlettel:

Balázs Nóra

wahavi honlaptervezésdrupal